Tekstschrijven

Stel: je hebt een geweldig idee en je hebt helemaal in je hoofd hoe je het graag wilt hebben. Alleen de juiste woorden vinden, dat is lastig. Ik help je om de woorden te vinden die jouw boodschap overbrengt aan je (potentiële) klanten. Dat doe ik op een geheel eigen wijze, ik werk niet vóór jou maar mét jou en schrijf een tekst die zo van je scherm af spat! En dat allemaal op zo’n manier dat jouw unieke verhaal altijd de rode draad zal zijn in iedere tekst.

Creative copywriting

Je doelgroep prikkelen, de aandacht trekken en deze niet meer loslaten. Dat is wat creatief schrijven volgens mij moet zijn. Ik duik de diepte in met research, houd interviews en zet mijn eigen creativiteit in om tot de mooiste verhalen te komen. Verhalen die je boeien van de eerste letter tot het laatste leesteken. Samen kijken we naar de juiste invalshoek, zo zet ik een tekst neer die jouw doelgroep raakt.

Zakelijk bloggen

Als ondernemer zul je het vast herkennen: je weet dat bloggen waardevol is maar het ontbreekt je aan tijd en inspiratie. Ik snap dat! Het leven is al druk genoeg en met een eigen onderneming ben je keihard in de weer om succesvol te zijn. Moet je er dan ook nog bij gaan bloggen? En wanneer zou je dat moeten doen?

Het antwoord is: ja! Bloggen is waardevol, het is een fijne manier om echte verbinding te maken met je doelgroep en ze daarnaast ook nog waardevolle kennis mee te geven. Geen idee waar je moet beginnen? Laat mij je helpen. Met zo’n 6 jaar blogervaring voorzie ik je van onderwerpen en schrijf ik in een handomdraai een goed, SEO-proof, blogartikel. Wat wil je nog meer?

‘Take a closer look, you’ll find magic in all words.’

– Milou Schoonen