Over Milou

“Ik geloof dat iedere ondernemer een eigen unieke verhaal te vertellen heeft en daarmee een succesvol bedrijf kan bouwen!”

Mijn naam is Milou Schoonen. Tekstschrijver, storyteller en SEO consultant voor ondernemers.

De afgelopen 5 jaar heb ik heel veel mensen mogen helpen met het schrijven van unieke en creatieve teksten voor hun onderneming. Ik heb echt allerlei ondernemers voorbij zien komen en voor de meest uiteenlopende branches mocht ik schrijven. Van administratiekantoren tot schildersbedrijven en van schoonheidsspecialisten tot een grote woonboulevard. In elke branche wist ik het juiste verhaal te vangen.

Na mijn opleiding Communicatie ben ik aan de slag gegaan als tekstschrijver. Na een aantal jaren besloot ik een uitstapje naar het prachtige vak van coaching te maken en leerde daar onder andere veel over HSP en hoe ik mijn eigen hooggevoeligheid als een kracht kan inzetten.

Schrijven is altijd mijn drijvende kracht geweest. Met mijn coachingskwaliteiten en door mijn HSP in te zetten als kracht, voel ik moeiteloos aan wat het verhaal van andere ondernemers is. Ik vind het geweldig om ze te zien opbloeien als hun verhaal komt bovendrijven, het geeft een nieuwe boost aan hun bedrijf. Je ziet letterlijk de glinstering in hun ogen wanneer ze achter hun unieke verhaal komen. Dat vind ik zó tof!

In al die jaren leerde ik hoe belangrijk het is om jouw unieke verhaal als ondernemer te vertellen. Dat stukje persoonlijkheid in je bedrijf leggen zorgt ervoor dat klanten voor jou kiezen. Daarnaast heb ik heel veel kennis op mogen doen over SEO en help ik verschillende bedrijven met het vergroten van hun online vindbaarheid.

Verhalenvanger

Als een echte verhalenvanger ga ik samen met jou aan de slag om jouw unieke verhaal te ontdekken. Aan de hand van opdrachten, praktische tools en een flinke stap uit je comfortzone, bereik je jouw story to succes!

  • Onderzoek naar jouw onderneming
  • Praktische tools
  • Simpele implementatie
  • Direct aan de slag

Plan een GRATIS story sessie met mij in!

Contact

Milou Schoonen

info@milouschoonen.com

06-40059291