Jij als ondernemer wil je onderscheiden, uitsteken boven de rest en jouw droomklant aantrekken. Je hebt alles netjes op orde. Een mooie website, social media kanalen en de juiste tools. Maar waarom blijven die klanten dan weg? Klinkt dit je bekend in de oren? Dan heb ik één simpel antwoord voor je: jij vertelt nog niet jouw unieke verhaal!

 

Mijn naam is Milou Schoonen

 

Tekstschrijver, storyteller en SEO expert voor ondernemers.

De afgelopen 5 jaar heb ik heel veel mensen mogen helpen met het schrijven van unieke en creatieve teksten voor hun onderneming. Ik heb echt allerlei ondernemers voorbij zien komen en voor de meest uiteenlopende branches mocht ik schrijven. Van administratiekantoren tot schildersbedrijven en van schoonheidsspecialisten tot een grote woonboulevard. In elke branche wist ik het juiste verhaal te vangen.

In al die jaren leerde ik hoe belangrijk het is om jouw unieke verhaal als ondernemer te vertellen. Dat stukje persoonlijkheid in je bedrijf leggen zorgt ervoor dat klanten voor jou kiezen. Daarnaast heb ik heel veel kennis op mogen doen over SEO en help ik verschillende bedrijven met het vergroten van hun online vindbaarheid.

“Samen creëren we jouw story to success!”