Zo, ik heb even flink de bezem gehaald door mijn blogs. Na een kritische blik op ieder artikel zijn er maar weinig die het hebben gered en eerlijk gezegd voelt dat hartstikke goed.

Het was voor mij allereerst belangrijk hoe relevant de content vandaag de dag nog was. Want ja, zeker online verandert er bijna dagelijks wel wat in regeltjes en de vraag naar kennis. Daarnaast wilde ik natuurlijk ook dat het waardevol voor is voor jóu. Ik wil jou als lezer tenslotte kunnen inspireren en motiveren om de teksten van jouw onderneming te rocken! Als laatste moet ik je bekennen dat er een hoop artikelen online stonden die voor mijn gevoel niet meer pasten bij de koers die ik nu vaar. Ik heb zoveel kennis die ik met je wil delen dat ik liever fris wil beginnen dan dat er nog artikelen online staan die het nét niet zijn.

Nieuwe missie, frisse diensten en story sessies

Zo, nu dat is gezegd is het tijd voor een update. Want het afgelopen jaar was het heel erg stil online. En eerlijk? Ik had het nodig. Even lekker weg van Instagram waar de ene ondernemer nóg succesvoller is dan de andere ondernemer en waar iedereen alles op orde lijkt te hebben. Ik stortte me op het ‘offline ondernemen’, gewoon lekker op de ouderwetse manier en ik vond het fijn. Toch kwam er een nieuwe missie bovendrijven. Een missie die ik met een grotere groep wilde delen. En dat is wat ik nu doe. Ik heb nieuwe diensten gelanceerd en ben bezig met de ontwikkeling van nog een frisse dienst. Daarnaast heb ik Story sessies in het leven geroepen, een sessie van 45 min. waarin ik samen met jou ga kijken naar het verhaal dat jij met je onderneming vertelt en geef ik je tips om jouw unieke verhaal (nog) concreter te maken.

Mocht je het nog niet doorhebben, ik ben er nogal enthousiast over, haha. Ik geloof namelijk dat er een hele hoop ondernemers zijn die nog niet hun unieke verhaal vertellen en die dus nog zóveel te winnen hebben op dat gebied.

Wil je eens kennismaken? Dan mag je natuurlijk altijd een Story sessie met me plannen. Ik spreek je graag!